Nieuws en Informatie

 

Op deze pagina zal regelmatig het nieuws aangaande onze Judo en Jiu-Jitsu sport worden opgenomen.

Op deze pagina worden alleen de "Kopjes" van het actuele nieuws aangegeven, terwijl er nog 2 aparte pagina's zijn, verdeeld in Nieuwsflits, algemene Informatie.
 
Meer en uitgebreide informatie kan gevonden worden op deze aparte pagina's welke te bereiken zijn via de links bovenaan de pagina  of door middel van de link via de plaatjes links van deze intro tekst.

 

Geen link betekent: geen extra informatie beschikbaar

 

Heeft u een bijdrage voor deze rubrieken, dan kunt u de kopij, al dan niet vergezeld van foto's opsturen naar : info@chikara-judo.nl onder vermelding van Nieuws en eventueel de Rubriek.

 50 Jaar Jubileum Sportschool “Chikara”
13 Mei 2018,


Johan van Heugten vierde tezamen met zijn judoka’s en Jiu-Jitsu beoefenaars zijn 50 jarig jubileum.

Anders dan bij het 40-jarig jubileum, bood Sensei Johan van Heugten dit keer zijn leerlingen ‘n gratis sportweekend aan.

Zie meer hierover op de Nieuwsflits pagina, en op de Pinksterweekend activiteiten 20 - 21 mei, Fotoboek Specials      

                      


Sportschool Chikara

op Facebook


Beste leden,


We zijn al geruime tijd op zoek naar een handige manier om nieuws over onze club met alle leden te kunnen delen. Zo hebben we een nieuwsbrief geprobeerd, maar helaas was dat heel veel werk met weinig resultaat. Na enig uitproberen hebben we de volgende oplossing gevonden; een gesloten facebook pagina. Hiermee kunnen wij, als leden van Chikara nieuws  en foto’s en dergelijke uitwisselen.

 

Eigenlijk werkt het heel eenvoudig. Je hebt wel een facebook account nodig, maar al heel veel mensen hebben die. Heb je nog geen facebook-account dan kan je deze heel snel aanmaken op www.facebook.com  Wanneer je dat gedaan hebt, tik je in de zoekbalk de onderstaande link in https://www.facebook.com/groups/813053698731189/  Je krijgt nu de melding dat dit een besloten groep is, en de vraag of je lid wil worden.

 

Het lidmaatschapsverzoek wordt naar ons doorgestuurd en wij maken je lid. Wanneer je lid bent, kun je de instellingen zo aanpassen dat je automatisch meldingen krijgt als er nieuws is of foto’s geplaatst zijn. Zo blijft iedereen heel goed op de hoogte van de activiteiten die gaan komen. We hopen dat we heel spoedig heel veel Chikaraleden op onze facebookpagina mogen verwelkomen.  

Vriendelijke sportgroeten,
Niels Raaijmakers  en  Raymond Wessels